Masterclass 2019 is weer begonnen

De masterclass Heiloo gaat al weer haar 12e seizoen in.

In februari t/m mei wordt in de hal van Badmintonvereniging ’t Vennewater (Heiloo) op zaterdagmiddag weer een masterclass voor talentvolle jeugd georganiseerd. Onder talentvolle jeugd wordt verstaan spelers die al enige tijd competitie spelen en een passie hebben voor badminton. Deelnemers aan de masterclass vinden het leuk om hard te trainen om beter te worden. Om deel te nemen moet je technische al wel wat kunnen op het gebied van badminton.

De Masterclass 2019 staat open voor jeugdleden van alle badmintonverenigingen uit de regio.

De trainingen worden dit jaar gegeven door ervaren en gekwalificeerde trainers: Marcel van Beek, Jorrit de Ruiter en Mark Verschoor.

Na de competitie worden 12 trainingen verzorgd op zaterdagmiddag vanaf 12 uur. De intensieve trainingen duren 2 uur. De spelers worden geacht 15 minuten voor de start van de training aanwezig te zijn en zich voor te bereiden.

In aanmerking voor de training komen talentvolle jeugdspelers. Naast de benodigde technische vaardigheden dienen spelers gemotiveerd en ook in staat te zijn om 2 uur fysieke arbeid te verrichten en de bereidheid hebben om de trainingen te volgen.

De trainingen worden gegeven in de badmintonhal ’t Vennewater, Het Zevenhuizen 46, 1852 JC Heiloo.

Wil je meer weten? Stuur een email naar masterclass.vennewater@xs4all.nl.