Masterclass 2018

In februari t/m juni 2018 wordt in de hal van Badmintonvereniging ’t Vennewater (Heiloo) op zaterdagochtend weer een masterclass voor talentvolle jeugd georganiseerd. Onder talentvolle jeugd wordt verstaan spelers die al enige tijd competitie spelen en een passie hebben voor badminton. Deelnemers aan de masterclass vinden het leuk om hard te trainen om beter te worden. Om deel te nemen moet je technische al wel wat kunnen op het gebied van badminton.

De Masterclass 2018 staat open voor jeugdleden van alle badmintonverenigingen uit de regio.

De trainingen worden ook dit jaar weer gegeven door ervaren en gekwalificeerde trainers: Peter van Balen, Marcel van Beek en Jorrit de Ruiter.

Na de competitie worden 12 trainingen verzorgd op zaterdagochtend. De intensieve trainingen duren 2 uur. De spelers worden geacht 15 minuten voor de start van de training aanwezig te zijn en zich voor te bereiden.

In aanmerking voor de training komen talentvolle jeugdspelers. Naast de benodigde technische vaardigheden dienen spelers gemotiveerd en ook in staat te zijn om 2 uur fysieke arbeid te verrichten en de bereidheid hebben om de trainingen te volgen.

De trainingen worden gegeven in de badmintonhal ’t Vennewater, Het Zevenhuizen 46, 1852 JC Heiloo.

Op 10 februari 2017 organiseren we een eerste training waarbij je kennis kunt maken met de trainingen, de andere spelers en de trainers.

De trainingen in 2018 zijn februari 10 (training 0); maart 10, 17, 24, 31; april 7, 14, 28, mei 5, 12 en 26; juni 9 en 16.