Workshops en Jeugdtraining VBO 2 juni 2018

Op 2 juni worden in de sporthal Valkenhuizen (Arnhem) een uniek evenement georganiseerd voor trainers en jeugdspelers. Internationale toptrainers geven workshops over een viertal thema’s (voetenwerk, wie het net beheerst – beheerst de wedstrijd, de service is de start van je tactiek, fysieke training voor badmintonspelers). Verder zijn er demonstratie wedstrijden van Duitse topspelers en kunnen jeugdspelers 2 uur lang trainen met de internationale trainers.

Meer informatie is te vinden op deze website. Je kunt je opgeven via dit inschrijfformulier.

De dag is bedoeld om geld in te zamelen voor de vriendin en zoon van Eric Meijs die vorig jaar betrokken raakte bij een dodelijk ongeval. De trainers en topspelers werken belangeloos mee aan deze dag.

Kennismaking masterclass 2018

Op zaterdag 10 februari organiseert Badmintonschool Heiloo een kennismakingstraining voor de masterclass 2018.

Jorrit de Ruiter, Marcel van Beek en Peter van Balen willen ook dit jaar weer 12 weken lang (maart tot en met juni) op zaterdag met enthousiaste spelers werken aan hun ontwikkeling.

Meer informatie over data en inschrijving via deze site en de facebookpagina’s  van de Badmintonschool Heiloo en de Masterclass Heiloo.

Mocht je belangstelling hebben, stuur dan een email naar info@badmintonschoolheiloo.nl.

Masterclass 2018

In februari t/m juni 2018 wordt in de hal van Badmintonvereniging ’t Vennewater (Heiloo) op zaterdagochtend weer een masterclass voor talentvolle jeugd georganiseerd. Onder talentvolle jeugd wordt verstaan spelers die al enige tijd competitie spelen en een passie hebben voor badminton. Deelnemers aan de masterclass vinden het leuk om hard te trainen om beter te worden. Om deel te nemen moet je technische al wel wat kunnen op het gebied van badminton.

De Masterclass 2018 staat open voor jeugdleden van alle badmintonverenigingen uit de regio.

De trainingen worden ook dit jaar weer gegeven door ervaren en gekwalificeerde trainers: Peter van Balen, Marcel van Beek en Jorrit de Ruiter.

Na de competitie worden 12 trainingen verzorgd op zaterdagochtend. De intensieve trainingen duren 2 uur. De spelers worden geacht 15 minuten voor de start van de training aanwezig te zijn en zich voor te bereiden.

In aanmerking voor de training komen talentvolle jeugdspelers. Naast de benodigde technische vaardigheden dienen spelers gemotiveerd en ook in staat te zijn om 2 uur fysieke arbeid te verrichten en de bereidheid hebben om de trainingen te volgen.

De trainingen worden gegeven in de badmintonhal ’t Vennewater, Het Zevenhuizen 46, 1852 JC Heiloo.

Op 10 februari 2017 organiseren we een eerste training waarbij je kennis kunt maken met de trainingen, de andere spelers en de trainers.

De trainingen in 2018 zijn februari 10 (training 0); maart 10, 17, 24, 31; april 7, 14, 28, mei 5, 12 en 26; juni 9 en 16.

Fit de badmintonzomer in

Jorrit de Ruiter en Jordy Hilbink organiseren 17 en 18 juni een trainingsweekend voor jeugdspelers: Fit de zomer in. Ben je 12 jaar of ouder, maar jonger dan 19 en wil je nog een weekend lekker knallen en veel leren, dan is dit je kans.

Meer informatie vind je op de site van Jorrit.

Als je je aan wilt melden stuur dan een email met je gegevens naar info@jorritderuiter.com.