Masterclass 2019 is weer begonnen

De masterclass Heiloo gaat al weer haar 12e seizoen in.

In februari t/m mei wordt in de hal van Badmintonvereniging ’t Vennewater (Heiloo) op zaterdagmiddag weer een masterclass voor talentvolle jeugd georganiseerd. Onder talentvolle jeugd wordt verstaan spelers die al enige tijd competitie spelen en een passie hebben voor badminton. Deelnemers aan de masterclass vinden het leuk om hard te trainen om beter te worden. Om deel te nemen moet je technische al wel wat kunnen op het gebied van badminton.

De Masterclass 2019 staat open voor jeugdleden van alle badmintonverenigingen uit de regio.

De trainingen worden dit jaar gegeven door ervaren en gekwalificeerde trainers: Marcel van Beek, Jorrit de Ruiter en Mark Verschoor.

Na de competitie worden 12 trainingen verzorgd op zaterdagmiddag vanaf 12 uur. De intensieve trainingen duren 2 uur. De spelers worden geacht 15 minuten voor de start van de training aanwezig te zijn en zich voor te bereiden.

In aanmerking voor de training komen talentvolle jeugdspelers. Naast de benodigde technische vaardigheden dienen spelers gemotiveerd en ook in staat te zijn om 2 uur fysieke arbeid te verrichten en de bereidheid hebben om de trainingen te volgen.

De trainingen worden gegeven in de badmintonhal ’t Vennewater, Het Zevenhuizen 46, 1852 JC Heiloo.

Wil je meer weten? Stuur een email naar masterclass.vennewater@xs4all.nl.

Nieuwe training 2 september 2017

Op 2 september organiseren we weer een proeftraining voor de Badmintonschool Heiloo die in september begint. Dit is tevens een selectietraining.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de badmintonschool en wil je ervaren wat het betekent om te trainen om het beste uit jezelf te halen? Kom dan naar de kostenloze proeftraining.

Zorg dat je zaterdag 2 september om half 11 klaar staat. We trainen dan 2 uur in verschillende oefenvormen en er is ruimte voor partijen.

Na afloop heb je lekker getraind en weet je of de badmintonschool iets voor je is. Heb je interesse of wil je meer weten?

Stuur even een mailtje naar info@badmintonschoolheiloo.nl

Fit de badmintonzomer in

Jorrit de Ruiter en Jordy Hilbink organiseren 17 en 18 juni een trainingsweekend voor jeugdspelers: Fit de zomer in. Ben je 12 jaar of ouder, maar jonger dan 19 en wil je nog een weekend lekker knallen en veel leren, dan is dit je kans.

Meer informatie vind je op de site van Jorrit.

Als je je aan wilt melden stuur dan een email met je gegevens naar info@jorritderuiter.com.

 

Zaterdag 10 juni proeftraining spelers badmintonschool Heiloo

Op 10 juni kun je aan een proeftraining meedoen voor de Badmintonschool Heiloo die in september begint.

Wil je ervaren wat het betekent om lekker te trainen? Wil je weten waar je staat met badminton? En ben je ouder dan 10 jaar?

Zorg dan dat je zaterdag om half 11 klaar staat om mee te doen aan deze training. We trainen dan 2 uur in verschillende oefenvormen en er is ruimte voor partijen.

Na afloop heb je lekker getraind en weet je of de badmintonschool iets voor je is. Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur even een mailtje naar info@badmintonschoolheiloo.nl

Masterclass 2017 gestart

Op 4 maart zijn we weer begonnen met de masterclass. Het is inmiddels de 12e editie. Vorig seizoen is Rinse Donsu gestopt. Daarom zijn Marcel en ik blij dat Jorrit ons is komen versterken. En dat was te merken. Na een flink stuk fysiek werk (die Jasper en Quinten niet helemaal ongeschonden doorkwamen) zijn we direct aan de slagtraining begonnen. We werkten in 3 groepen zodat goed individueel aandacht kon worden gegeven.

Badmintonrondo
Warming up met een rondo.

Werken aan het voetenwerk met de speedladder

Dit jaar doen spelers mee van De Shuttle (Wormer), HBV (Hoorn), Swiss (Krommenie) en Vennewater (Heiloo).

Hieronder wat impressiefoto’s

Zet je voeten neer waar jij dat wilt.

Uitstappen na de voorspannningssprong.

Houdt het bovenlichaam onder controle.

En natuurlijk shuttles slaan, veel shuttles slaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgende training op 11 maart.