Masterclass 2019 is weer begonnen

De masterclass Heiloo gaat al weer haar 12e seizoen in.

In februari t/m mei wordt in de hal van Badmintonvereniging ’t Vennewater (Heiloo) op zaterdagmiddag weer een masterclass voor talentvolle jeugd georganiseerd. Onder talentvolle jeugd wordt verstaan spelers die al enige tijd competitie spelen en een passie hebben voor badminton. Deelnemers aan de masterclass vinden het leuk om hard te trainen om beter te worden. Om deel te nemen moet je technische al wel wat kunnen op het gebied van badminton.

De Masterclass 2019 staat open voor jeugdleden van alle badmintonverenigingen uit de regio.

De trainingen worden dit jaar gegeven door ervaren en gekwalificeerde trainers: Marcel van Beek, Jorrit de Ruiter en Mark Verschoor.

Na de competitie worden 12 trainingen verzorgd op zaterdagmiddag vanaf 12 uur. De intensieve trainingen duren 2 uur. De spelers worden geacht 15 minuten voor de start van de training aanwezig te zijn en zich voor te bereiden.

In aanmerking voor de training komen talentvolle jeugdspelers. Naast de benodigde technische vaardigheden dienen spelers gemotiveerd en ook in staat te zijn om 2 uur fysieke arbeid te verrichten en de bereidheid hebben om de trainingen te volgen.

De trainingen worden gegeven in de badmintonhal ’t Vennewater, Het Zevenhuizen 46, 1852 JC Heiloo.

Wil je meer weten? Stuur een email naar masterclass.vennewater@xs4all.nl.

Workshops en Jeugdtraining VBO 2 juni 2018

Op 2 juni worden in de sporthal Valkenhuizen (Arnhem) een uniek evenement georganiseerd voor trainers en jeugdspelers. Internationale toptrainers geven workshops over een viertal thema’s (voetenwerk, wie het net beheerst – beheerst de wedstrijd, de service is de start van je tactiek, fysieke training voor badmintonspelers). Verder zijn er demonstratie wedstrijden van Duitse topspelers en kunnen jeugdspelers 2 uur lang trainen met de internationale trainers.

Meer informatie is te vinden op deze website. Je kunt je opgeven via dit inschrijfformulier.

De dag is bedoeld om geld in te zamelen voor de vriendin en zoon van Eric Meijs die vorig jaar betrokken raakte bij een dodelijk ongeval. De trainers en topspelers werken belangeloos mee aan deze dag.

Masterclass 2018

In februari t/m juni 2018 wordt in de hal van Badmintonvereniging ’t Vennewater (Heiloo) op zaterdagochtend weer een masterclass voor talentvolle jeugd georganiseerd. Onder talentvolle jeugd wordt verstaan spelers die al enige tijd competitie spelen en een passie hebben voor badminton. Deelnemers aan de masterclass vinden het leuk om hard te trainen om beter te worden. Om deel te nemen moet je technische al wel wat kunnen op het gebied van badminton.

De Masterclass 2018 staat open voor jeugdleden van alle badmintonverenigingen uit de regio.

De trainingen worden ook dit jaar weer gegeven door ervaren en gekwalificeerde trainers: Peter van Balen, Marcel van Beek en Jorrit de Ruiter.

Na de competitie worden 12 trainingen verzorgd op zaterdagochtend. De intensieve trainingen duren 2 uur. De spelers worden geacht 15 minuten voor de start van de training aanwezig te zijn en zich voor te bereiden.

In aanmerking voor de training komen talentvolle jeugdspelers. Naast de benodigde technische vaardigheden dienen spelers gemotiveerd en ook in staat te zijn om 2 uur fysieke arbeid te verrichten en de bereidheid hebben om de trainingen te volgen.

De trainingen worden gegeven in de badmintonhal ’t Vennewater, Het Zevenhuizen 46, 1852 JC Heiloo.

Op 10 februari 2017 organiseren we een eerste training waarbij je kennis kunt maken met de trainingen, de andere spelers en de trainers.

De trainingen in 2018 zijn februari 10 (training 0); maart 10, 17, 24, 31; april 7, 14, 28, mei 5, 12 en 26; juni 9 en 16.

Uitnodiging de deur uit voor bijeenkomst 15 april

De uitnodigingen naar de verenigingen in Noord Holland om op 15 april naar de badmintonhal te komen is verstuurd.

De bedoeling is dat afgevaardigden van de verenigingen kunnen kennismaken met de badmintonschool en de ideeën erachter. Trainers kunnen ervaren wat de trainingen zijn door een training van de masterclass mee te maken.

Om 13:00, na de masterclass, start de echte bijeenkomst.

Ook geïnteresseerd? Mail naar info@badmintonschoolheiloo.nl.

Peter van Balen

Belangstelling?

Binnenkort worden de besturen van verenigingen in de regio uitgenodigd voor een informatieavond bij Vennewater Badminton Heiloo. We lichten hen dan over de plannen en mogelijkheden voor samenwerking in.

Mocht jij als speler belangstelling hebben. Stuur dan een email naar info@badmintonschoolheiloo.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Jorrit, Marcel en Peter